Vi er en solid og seriøs totalleverandør av renhold i Sogn og fjordane. Rengjøring er vår lidenskap og vi blir glade av kontakt med våre fornøyde kunder. Vårt fokus på å tilpasse oss kunden gjør at vi kan oppfylle alle behov, krav og ønsker.

Vi utfører i dag renhold i private husholdninger, borettslag og sameier,butikker og andre bedrifter. Våre kunder er ulike, men de deler ønsket om å bruke sin tid og sine krefter på andre ting enn rengjøring. Rein Trivsel AS lar deg fokusere på fritid, karriere, venner, familie eller andre ting du gleder deg over.

Av hensyn til miljøet inne og ute benytter vi kun miljøsertifiserte og allergivennlige vaskemidler og utstyr. Vi tilbyr husvask for kjæledyreiere og personer som lider av astma og allergi. Vi hjelper deg med å bli en leder i miljømessig bærekraft gjennom nyskapende rengjøringsstrategier. Vår teknikk garanter beskyttelse og bevaring av hjemmet og det globale miljøet.

Våre velfungerende rengjøringsteknikker og dyktige ansatte sørger for et godt resultat hver eneste gang. Vi har nødvendige sertifikater innen renholdstjenester. Vi er også registrert offentlig godkjent av Arbeidstilsynet.

Folk som ønsker å bruke tid til å konsentrere seg på utviklingen av karriere, hobby og familie og venner benytter ofte Rein Trivsel AS . De er mennesker som har opplevd frustrasjon og stress knyttet til å ansette og avsette hushjelp og har endelig sett at det kan bli mye enklere. Rein Trivsel  AS er en rengjøring tjeneste som gjør at livet ditt blir mye enklere ved å ta vare på alt slik at du kan snu oppmerksomheten din mot andre saker. Så, hvis du leter etter et trygt og hyppoallergenske alternativ for rengjøring tjenester, er Rein Trivsel løsningen for deg.

Bedriftens samfunnsansvar

Si nei til svart arbeid, ta samfunnsansvar og få ren samvittighet. Vi tilbyr renholdstjenester til fornuftige priser, og tar mål til å motvirke sosial dumping.

Se mer

Vårt team

EN ÆRLIG RENGJØRING | EN PERSONLIG RENGJØRER | DU KAN STOLE PÅ

Alle våre samarbeidspartnere har vært gjennom en opplæringsprosess, for å sikre høy kvalitet ut til deg som kunde. Vi ønsker kun å jobbe med motiverte rengjørere, derfor tar vi også godt vare på våre samarbeidspartnere.
Alle kan rengjøre, men ikke alle kan rengjøre effektivt. Våre samarbeidspartnere er renholdere av yrke. Gjennom opplæring og erfaring har de lært hvordan man effektivt rengjør et hjem. Hos oss vil du få din egen, personlige rengjører!

Rein Trivsel er opptatt av å opprettholde kvaliteten på tjenesten vi leverer. Derfor har vi tett oppfølging av våre samarbeidspartnere og lytter alltid til tilbakemeldinger fra våre kunder!

Marcin Michalik

Karolina Michalik

Malgorzata Orlowska-Krzysztofek

Marian Michalik

Joanna Piech

Ewelina Skalka-Wronska

Forsikring

Hos Rein Trivsel kan du alltid føle deg trygg. våre kunder er ansvars forsikret for skade opp til 10 million kroner.

100% Fornøydgranti

Var ikke rengjøringen utført i henhold til avtale? Da kommer vi tilbake og ordner opp!

Vårt team

Kjøp av renhold er starten på et langvarig forhold mellom byrået og deg.
Vår filosofi legger vekt på å gjøre din hverdag enklere. Med nær 10 år i renholdsbransjen så har bedriften blitt synonymt med kvalitet, service og gode opplevelser. Det har kunden bestemt. Dette sammenfaller med bedriftens fire grunnverdier - gjennom imøtekommenhet, fleksible og pålitelige medarbeidere skal vi utøve vår kompetanse for å begeistre kunden.

Det viktigste er likevel at vi er stolte over det vi utfører og at vi bryr oss i hverdagen om ditt innemiljø.

HVA GJØR DU MED NØKKEL?

VI KONTAKTER DEG OG FINNER DEN BESTE LØSNINGEN! DET ER VANLIG Å VÆRE HJEMME VED FØRSTE RENGJØRING, MEN VÅR ERFARING ER AT KUNDER SOM HAR REGELMESSIG RENGJØRING FORETREKKER Å GI OSS ETT SETT MED NØKLER. DA BLIR RENGJØRINGEN MER FLEKSIBEL BÅDE FOR KUNDE OG RENGJØRER. DETTE ER SELVFØLGELIG HELT OPP TIL DEG!EG!